Niet elke kwestie bestaat enkel uit een juridisch aspect, en niet elke zaak vergt een behandeling door een advocaat.

En vooral niet elke particulier of ondernemer is een jurist of heeft een jurist in dienst.

Denk maar aan het opstellen, controleren en opvolgen van een huurcontract, het opstellen van een opzegbrief, het opvolgen van een juridisch-administratief dossier, het samenstellen en opvolgen van dossiers waar juridische kennis nodig is, aanvragen van verschillende vergunnigen, het beheer van je incasso, het stellen van rechtshandelingen die nog geen rechtszaak vereisen.

Buitengerechtelijke oplossingen

Rechtsprocedures zijn niet de enige oplossing voor een juridisch geschil. Gezien de werkdruk op justitie in ons land is het nog demotiverend. Een juridische kwestie kan verholpen worden nog dat u in een fase van rechtsprocedure belandt. Ik doe er alles aaan om uw belangen te verdedigen en het dialoog aan te gaan met uw tegenpartij waarmee meestal de communicatie reeds verstoord kan blijken. Proberen tot een minnelijke oplossing te komen en onderhandelen is mijn prioriteit.

Met de juiste kennis en  juridische mindset kunnen vele zaken snel en accuraat worden afgehandeld vooraleer de situatie escaleert.
Wij bieden je deze know-how en expertise om uw zaak tot een goed eind te brengen.

In geval jouw zaak toch nog het best door een advocaat moet overgenomen worden, verwijs ik je graag door naar de geschikte persoon.

Contacteer ons voor meer informatie.